Bungalow Extension & Refurbishment, Witney, Oxfordshire

Overview

The emphasis of this project was to provide increase the overall volume of the building by increasing the upper attic area of the bungalow and open up the living area to provide open plan space connecting through to the garden. The side was also extended to house a new Utility room and en-suite over.

To increase the upper floor area a new dormer construction was formed to the rear of the bungalow which was highly insulated and rendered in a through colour system.

Internally the staircase was replaced with a new oak stair which incorporated mini LED light fittings, the kitchen was overhauled and a new en-suite area formed from the larger first floor bedroom.

  • Client Private
  • Services Architectural Design & Site Supervision
  • Project Bungalow Attic Extension & Conversion

Contact Us

Before you get in touch, be sure to have a read about how we work. We also have a FAQ section for common questions around projects and working with an architect.

If you want to discuss using one of our services, then please get in touch by completing the form below, or call us on 01451 839 003 or 07515 497 978. We look forward to hearing from you.