Extension to House, Prestbury, Cheshire

Overview

The brief for this project was to provide living accommodation for a family with annexe rooms for an elderly parent by adding a new 2 storey extension to the rear of the property and then link the kitchen in the new extension through to the main living areas with an aluminium Conservatory structure.

The extension housed in part the living room and bedroom of the annexe rooms and a kitchen extension and bedroom as part of the family home. Photovoltaic roof panels were installed to reduce the carbon footprint of the building.

  • Client Private
  • Services Architectural Design & Site Supervision
  • Project Two Storey rear extension and Conservatory

Contact Us

Before you get in touch, be sure to have a read about how we work. We also have a FAQ section for common questions around projects and working with an architect.

If you want to discuss using one of our services, then please get in touch by completing the form below, or call us on 01451 839 003 or 07515 497 978. We look forward to hearing from you.