Highworth House, Oxfordshire

Overview

This scheme was developed to planning for a client near Highworth. The proposal was for a new rear extension to include additional living space with a dramatic double-height space and galleried landing over.

The design included a fully glazed “corner” to maximise the drama of the space and bring light deep into the building.

  • Client Private
  • Services Architectural Design
  • Project Rear Extension and Re-ordering

Contact Us

Before you get in touch, be sure to have a read about how we work. We also have a FAQ section for common questions around projects and working with an architect.

If you want to discuss using one of our services, then please get in touch by completing the form below, or call us on 01451 839 003 or 07515 497 978. We look forward to hearing from you.