Listed Building, Burford, Oxfordshire

Overview

This project was designed to re-order the property so that the master bedroom suite was switched to the opposite end of the property to make the most of the views out into the garden and to convert the “loft” space into a Cinema room for use by the client when entertaining.

This required a Listed Building Consent application to alter the barn which had been originally converted in the early 1980s.

  • Client Private
  • Services Architectural Design & Site Supervision
  • Project Internal Reordering

Contact Us

Before you get in touch, be sure to have a read about how we work. We also have a FAQ section for common questions around projects and working with an architect.

If you want to discuss using one of our services, then please get in touch by completing the form below, or call us on 01451 839 003 or 07515 497 978. We look forward to hearing from you.